Jiří Rezek

Jsem kacíř!

9. 06. 2010 19:06:46
Ano, je to tak. Protože se čím dál tím častěji přistihuji, kterak nesouhlasím s mainstreamem. A co více: čím dál tím častěji si dovolím tyto své myšlenky prezentovat. Vítejte tedy u stručného shrnutí mých názorů...

Globální oteplení neexistuje: Globální oteplování je jen důmyslnou hrou, kde jsou laické veřejnosti emotivním způsobem předkládány výsledky rozličných (z definice nespolehlivých) matematických modelů a měření. Ovšem, před panem Gorem smekám. "Zelený business", který se tu v posledních letech rozjel jest dílo přímo geniální.

11. září byl podvod: Nevěřím naprosté většině informací, uvedených v oficiální zprávě vyšetřovací komise 9/11. Dopravní letadla, narazivší do budov WTC 1 a 2 nemohla z fyzikálních důvodů (především zákon zachování energie) zapříčinit jejich pád, jehož rychlost se téměř rovnala rychlosti volného pádu. Železobetonová budova WTC 7 se nezřítila z důvodu požáru (jak jest psáno ve zmíněněné zprávě), neboť není znám a nikdy nebyl pozorován mechanismus, jak by toto bylo možné.

Humanitární pomoc Africe je špatná: Posíláním humanitární pomoci do Afriky a podobných rozvojových zemí prokazují "vyspělé" státy těmto zemím medvědí službu. Jednak, humanitární pomoc ve většině případů skončí v rukách vládnoucího režimu bez jakékoliv kontroly jejího využití a druhak, obyvatelstvo a vláda nejsou dostatečně motivováni k postavení se na vlastní nohy a k budování civilzace vlastními silami. Vlastním potem a krví.

Zákon o "Popírání holokaustu" je totalitní: Ačkoliv v žádném případě neobhajuji násilí páchané za 2.sv. války na Židech (ale i Slovanech, Romech, Němcích, homosexuálech, heterosexuálech i metrosexuálech), považuji zákony jako tento a podobné za totalitní a škodící svobodné společnosti. Naopak, mělo by být co nejvíce podporováno o těchto věcech vésti diskuzi, neboť vynucovaná pravda bude mít vždy pro další generace vady lesku.

Děkuji za pozornost. Již v dáli cítím vůni březových otepí. Jsou ale vlhké, hranice bude špatně hořet...

Autor: Jiří Rezek | karma: 20.28 | přečteno: 1520 ×
Poslední články autora